Katona Manufaktúra

Szenvedélyünk a fa

Célunk-elhivatottságunk, olyan bútorok gyártása, amelyek tulajdonosainak több generáción át okoznak örömet.

Katona Manufaktúra

Szenvedélyünk a fa

Célunk-elhivatottságunk, olyan bútorok gyártása, amelyek tulajdonosainak több generáción át okoznak örömet.

Fűrészüzem

Alapanyag szükségleteink biztosításához, elengedhetetlen a rönkfeldolgozási technológiánk, mellyel hazai és trópusi fafaj különlegességekből, egyedi tömörfa alkatrészeket állítunk elő.Hosszú kíméletes, pihentetés után kerül a fa műszárításra, majd alapanyagként az asztalos üzembe.

Asztalos üzem

A bútorgyártás, termékfejlesztés fő alappillére a korszerű technológiával felszerelt asztalos üzemünk, ahol figyelembe vesszük a gazdaságos anyagfelhasználást és a szakmai alázatot.Műhelyünk felkészült a tömörfa-, a laplemez-,a furnérok-,akril-, és kompakt anyagok megmunkálására.

Lakatosüzem

A belsőépítészeti kivitelezés során felmerülő fémipari, lakatos szerkezeti munkák kiszolgálását profi szakember gárdával és szakipari gépekkel látjuk el. A késztermékek között szerepelnek  egyedi formavilágú és méretű asztallábak, térelválasztók, falburkolatok ,konyhatechnológiai elemek és esztergált egyedi alkatrészek is.Az anyagok széles körét alkalmazzuk – szénacélból, rozsdamentes acélból, alumíniumból, sárgarézből, vörösrézből és akár horganylemezből is készülnek elemek, melyekkel igyekszünk megrendelőink legmagasabb igényeit is kiszolgálni.

Kárpitos műhely

Kárpitos műhelyünkben hagyományos eljárással készülnek kanapék, puffok, fotelek, ágyfejvégek, design bútorok különleges szövetek természetes bőrök felhasználásával.